Kaikki kotisivut: 

  • sv
  • nb
  • da
  • fi

Yritys

Made in Germany

Touratech valmistaa varusteita kaikenmerkkisiä touring- ja seikkailupyöriä varten. Noin 6 000 tuotteen joukossa on lähinnä Touratechin omia tuotemerkkejä, mutta yritys toimii myös muun muassa BMW:n ja KTM:n alihankkijana. Suurin osa (yli 85 %) tuotteista valmistetaan omassa tehtaassa Etelä-Saksassa, loput mahdollisuuksien mukaan Saksassa ja muualla Euroopassa. Touratechin perusti Saksassa vuonna 1990 Herbert Schwarz, joka on yhä omistaja ja toimitusjohtaja. Touratech on edustettuna noin 50 maassa virallisten Touratech-jälleenmyyjien kautta.

Zega Pro

 

Liikeidea

Touratechin tavoitteena on olla touring- ja seikkailumotoristien kaikki tarpeet täyttävä tuotetoimittaja, merkistä riippumatta. Valikoimassa on sivulaukkuja, moottorin suojarautoja, pohjapanssareita, lisävaloja, GPS-navigaattoreita, GPS-telineitä, iskunvaimentimia, ajovaatteita, retkeilyvarusteita ja paljon muuta. Tunnetuimpia tuotteita ovat alumiiniset ZEGA-sivulaukut ja lukittavat GPS-telineet.

zega-pro-web

 

Touratech Pohjoismaissa

Touratechin Pohjoismaiden pääkonttori sijaitsee Ruotsin Lidköpingissä. Siellä on myös showroom ja myymälä. Norjassa, Tanskassa ja Suomessa on myös valtuutettuja Touratech-jälleenmyyjiä esittelytiloineen. Lisätietoja maakohtaisilta kotisivuilta.

Touratech Shop-web-2000x750

touratech_sv

www.touratech.se

touratech_nb

www.touratech.no

touratech_da

www.touratech.dk

touratech_fi

www.touratech.fi

 


Experience

Touratech ei ole pelkästään moottoripyörien laatuvarusteiden valmistaja. Tarjolla on myös kuljettajakoulutusta, seikkailumatkoja ja seikkailumotoristeille suunnattuja tapahtumia. Touratech on BMW Motorradin virallinen yhteistyökumppani ja riveissä työskentelee sertifioituja ohjaajia ja matkaoppaita. Lisätietoja tapahtumakohtaisilta kotisivuilta.

Offroad School-web-2000x750

OffroadSchool-logo-svart-bakgrundJoka tason kuljettajakoulutusta soralla. Järjestetään Lidköping ja Säfsen, Ruotsi, toukokuusta syyskuuhun.

www.offroadschool.se

AdventureTravel-logo-svart-bakgrundLähde mukaan maailmalle moottoripyörällä. Ensimmäisenä luvassa on Portugal, mutta tulossa on myös muita matkakohteita.

www.adventuretravel.se

AdventureDays-logo-svart-bakgrundVuoden seikkailutapahtuma – juhannusta edeltävänä viikonloppuna. Lähde ajamaan ja viihtymään satojen muiden samanhenkisten motoristien kanssa.

www.adventurdays.se